Hundmässan och Rallylydnad

I år gick Stora Stockholm SvenskVinnar Utställning av stapeln 7 dec för terriergruppen. I år hade vi bara 2 hundar från oss anmälda Prince och Lilo. Jag visade Prince som Angelika var så snäll att hon kom hit till Stockholm med. Lilo visades som vanligt av matte Carola. Prince slutade med Ck och en andra placering i öppenklass. Sedan plackande domaren ut vinnaren i varje klass att tävla om bästa hane. Prince Capa Tosta Firecracker har blivit så snygg och dessutom är han världens trevligast amstaffhane! Lilo Capa Tosta Lupetta vann championklassen, hela 13 championtikar deltog. Hon blev sedan fjärden bästa tik.
Nästa år måste vi ha fler hundar anmälda :)

Prince
 Lilo

Helgen innan det var det Rallylydnad i Rättvik. Halvsystrarna Smilla och Lilo var på plats. Smilla tog då sina uppsatta mål den tredje arbetartiteln i år RLDN RLDF och LP1. Hon har tagit 9 raka 1:a priser och godkända resultat i Rally, de flesta med pallplats och flera segrar. Dagens tävling i fortsättningsklass slutade på 99 p av 100 p!
Smilla
Lilo  och Carola var också där. Lilo tävlar ju i mästar klassen som är den högsta klassen. Den dagen fick hon 90 p av 100 vilket resulterade i en 4:e placering. Lilo var överhettad eftersom hon gjort en ett längre uppehåll på tävlingsbanan, läs typ 2 månader. Ha ha för oss som inte är Carola och Lilo, utan dödliga och vanliga ekipage skulle vi nog kalla det för tätt tävlande.