Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

lördag 5 mars 2011

Grattis Lupa och hennes barn och barnbarn :D

Idag fick Lupan ett brev innehållande grisknorrar och ben på posten av Aloka och hennes barn. Tur att någon kommer ihåg att Lupan fyller 7 år idag!! På bilden är hon 4månader.
Samma dag går hennes dotter Se Uch Biss Capa Tosta Lupetta "Lilo"och tar sitt svenska championat på första försöket efter sin 2 årsdag i Sollentuna, 51 anmälda hundar. Det var det 5 :e championatiteln på Lupas barn!!! Grattis Carola, det gjorde ni bra!
Desvärr kunde jag inte inte närvara. Ska vara på avelskonferans med fokus på mentalitet hela helgen. Men det är ju inte tråkigt precis att sitta och lyssna på Ingrid Tapper och Curt Blix om det så är i dagar :-).Det var inte bara Carola som var där utan även Diamon kullbror till Lilo som fick Ck om jag förstod det rätt. Camilla var också där och visade Chilli, hon blev 2:a med Hp. Hon var här henna och visade upp sig dagen innan och henne tror vi starkt på. En riktigt liten snärta. Chilli är ju ganska mycket mindre än mina hundar, vilket bara är bra. Sonen trodde dock jag drev med honom när jag sa att det var en amstaff :P.
Sedan fanns det andra barn barna till Lupa där från Grande Blossom Kennel som det också gick bra för hörde jag.

Smillans valpar och alltså Lupas barn barn gör också premiär i ringen idag på samma utställning. Eller en valp är ju faktiskt bara med Capa Tosta Firecracker blir BIR! På något konstigt sätt är ha lik mormor där, blicken. Kanske bara jag som ser :P Grattis till Eleneora, bra gjort!