Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

fredag 21 december 2012

Svensk Vinnare 2012

 Lovande juniorer barnbarn till Lupa, kullsyskonen Dina och Moris.  Tycker Dina är lik mormor Lupa. "Dina" är Finsk juniotvinnare -12 och placerade sig som nr. 4 med Excellent på Svensk Vinnare. Morris blev Reserv juniorvinnare och tog reserv certet denna dag. Mamma är Capa Tosta Cuma och pappa Sbigstaff Hot Guy.
 Capa Tosta Big Baby "Aysha" behövde Camilla knappas vara nervös att visa. Hur proffsigt som helst. Hon fick Excellent och placerades som nr. 3 i öppenklass.
 Kullsyskonen "Aysha" och "Prince" Capa Tosta Firecracker fick Excellent och kom på plats 2 i öppenklass.
 Capa Tosta Uppfödargrupp placering 2 med Hederspris
 
Breedinggroup of two males and two females. All of them similar in type and of same colour. All of them with wellbalanced body with good type of head. Good movers.

 Svensk och Finsk Champion Capa Tosta Not The Yellow Type fick very good.
 
Red Hot Chilli Peppers from Panoras Box fick -Excellent
 
Och sist men inte minst! Lilo i stora ringen, men gick tyvärr inte vidare för den engeska domaren. Lilo blev då naturligtvis BIR och kvalicerad till Crufts i England. Men där är amstaffar inte en godkänd ras. Det hade ju varit fantastiskt kul att åka på och hejja!
 
Domare var Bojan Matacovic och det var 89 amstaffar med. Han ska förövrigt döma Europa vinnare i Switzerland nästa år. Fast hanarna.
 
Det var med 3st fina hundar från Grand Blossom Kennel som är barnbarn till Lupa och som idag fick nöja sig med Very Good.