Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

måndag 8 juli 2013

Grosso CT Farinello letar efter lämplig hem. Grosso är en välbyggd hane med stor framåtanda som behöver en ägare som är van vid kraftfullare hundar. Du kan läsa mer under valpfliken på hemsidan.
 
 
 

 
 
Smilla & Ulrika har plötsligt vart ute och tävlat lydnad, 3 starter på en vecka! Alla 3 starterna slutade med 2:a pris. Inte fyskam det, men känner jag Ulrika rätt så är det nog 1:a pris som gäller. Men det är så där, nollar men ett moment pga något litet misstag så räcker det inte över 160p.
 

Smilla och Prince på Estnisk matställe. Grillat kött, bra att de lassar upp minst ett halvt kilo på varje tallrik så det blir lite över till dogsen.

 
Smilla & Bina
 
 
 
Vi har varit i Italien också, så det är därför jag inte hunnit uppdatera. Nä, det hade jag nog hunnit. Funderar på att kanske skaffa en sådan där Timeline på Facebook istället kanske för blogg?

 Hotellet  vi bodde på i Canalicchio, Umbrien.
 
 Kolla terassen....finns ju sämre ställen att äta frukost på. Naturligtvis ska kortet plötsligt få dålig kvalite. Det är det här som är ju konstigt med Bloggen.
Bra ställa att sova på. Nä blir nog lite väl kallt och fuktigt.

 
Nästa ställe vi var på var en badort Numana i Marche. Himlen är inte blå, utan svart. Så var det i 5 dagar...kul när inget annat finns att göra än att bada typ.
 
 
På väg till Arholma i Söndags.


 Vad synd att korten blir så här :(  Det är så vackert och klart vatten längst ut i kustbandet.