Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

fredag 20 september 2013

16/9 Viltspår

I måndags skulle vi viltspåra. Man har väl aldrig skådat en sommar, höst som denna. Men inte i måndags...man vaknar av att regnet smattrat och man undrar varför man ska hålla på med det här?!? Kliva upp i ottan för att åka 10 mil för att bli helt sjöblöt. Och inte vet man om spåren ens finns kvar sedan dagen innan då de är lagda. Aja men skam den som ger sig. Camilla och Aysha kom hit tidigt och Lilo kom hit redan dagen innan och Bina och Aloka skulle komma dit norrifrån. Men att bli lite blöt skulle det visa sig vara värt :)

"Tjabban" Capa Tosta Silver Dollar tog sitt tredje 1:a pris och blev Svensk Viltspårchampion! Tror det var det 13:e championatet på Lupas avkommor.
"Lilo" Capa Tosta Lupetta spårade dom vanligt som en gud, som en bayersk vilstpårhund som är avlad för viltspår i århundraden. Ett 1:a pris med HP blev det. Vad annars ;)
"Aysha" Capa Tosta Big Bang skulle göra ett anlag. Hon är ju mer än injagad på allt möjligt så hon klara det såklart galant. Fast hon hade nog lite funderingar om det var hästarna hon skulle infånga, eller hänga i svansen på;)
"Bina" Capa Tosta Crack of Dawn som är specialisten på viltspår med 5 1:a priser hade annat i tankarna...Hon fick typ spunk när hon såg mig och tyckte väl att jag skulle följa med i spåret. Så det resultatet blev inte så bra.

 Tjabban i sin nya slips
 Alltså, där är viltsvinnen om ni inte fatta det. Några km bort.

Gimo Internationell & Lilos veckoresultat

"Lilo" Capa Tosta Lupetta har senaste veckan tävlat i mindre än 3 olika grenar med utmärkt resultat!

-Rallylydnad Mästarklass 93p
-Agility lag & ind
-Viltspår Öppenklass 1:a pris med HP

 
 
GIMO INTERNATIONELL
 
Något stor hane av utmärkt typ med rätt  proportioner och välbalanserade linjer. Kraftig underkäke och kindmuskler. Kraftfulla rörelser med driv. Lite högt buren svans. Självsäker.
 
 "Prince" blev BIM och tog sitt första svenska cert och cacib! Domare var Harry Tast från Finland. BIR blev Cezeta's jättefina tik.
Nina Rudebrant har tagit kortet ovan och under