Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

torsdag 16 juni 2011

Träningsläger i tävlingslydndad

Rhino öppnar munnen tidigt då han ska ta en apport.


För 2v sedan var vi på träningsläger i tävlingslydnad. Det blev 2 mycket långa dagar. Vi var 6 deltagare, 3 av mina foder hundar som slöt upp. Solen strålade och vi var bruna som om vi varit utomlands efter helgen. Vi hade Heidi Koivisto som intruktör, väldigt snällt av henne att ställa upp för oss gröningar för en billig penning dessutom. Heidi har tagit SM guld i svenskydd, tagit fler ekipage till SM och själv har hon deltagit i 7 SM! My god vilken bedrift säger jag, inget man slaffsar ihop precis...Mycket roligt att hon gillar amstaffs också, supertrevliga hundar tycker hon. Själv har naturligvis en brukschäfer. Stord tack till Magda som har Nitro Zicans Fortune Terrier som ordnade allt, hon var också en av deltagarna och det är hon som tagit bilderna.
En fasan i munnen istället för apport så skulle man kunna tro att det var en pointer.


Supersnygg bild på Carro och Diamon


Här går de fot, det gick jättebra fast Carro inte tror det. Det ser ni väl på bilden? Diamon en hel del hund att hålla i 100 % terrier och ett riktigt muskelpaket.


Här är jag då. Är nog stanna kvar vi tränar på. Rhino är som vanligt mycket duktig på att koncentera sig.


Binisen och Aloka. Här är hon lik sin far tycker jag.


Jag vill helst ha ett fotgående med huvudet klistrat så där snett uppåt. Men det här var väl lite överdrivet. Tänk att man inte märker sådant själv. Han ser ju inte var han går.


Andra dagen blev det högt gräs på planen men det gick bra det med.


Aloka och Bini -Stanna kvar!

Carros andra hund Blenda. De är superduktiga och absolut färdiga för tävling.