Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

tisdag 26 juli 2011

Amstaffspecialen 2011 & Köping InternationallMärkligt, jag trodde jag uppdaterat men inget finns ju på nätet. Men här kommer lite i alla fall och mer kommer sedan. Överst i bild "Cindi" Capa Tosta Orange Blossom Excellent HP
"Cuma" Estnisk vinnare -11 Capa Tosta Cuma Excellent HP och "Shelby" Capa Tosta Nnammurata fick nöja sig med Vg som det flesta andra. Kul att båda systerarna kom och var med för första gången. Cuma som kom hit från Finland blev BIM i Köping dagen efter med cert och cacib! Ett till cert så är hon finsk, svensk och estniskt champion!
Shelby backar i alla fall inte kan man se...
Halva gänget Capa Tosta. Vita jokern i mitten =). Nja Chillan får spela Rozzo.
BISS Cudas speedfighter och BISS 2 Lilo Capa Tosta Lupetta fick lämna pokalen från förra året till sin vackra far. Det var defenitivt Speedys dag. Pappa till bästa tik och bästa svenskfödda och bästa huvud och BISS valp och pappa till delar i vinnande uppfödar och avelsgrupper!
Lilo 2:en bästa rörelser på utställningen, efter pappa då.
Här har Speedy käften stängd, det ser man inte ofta.


Cuma på språng. Fin "ren" tik hon blivit.

Shelby är klart sin fars dotter
Bästa Avel och bästa uppfödare Capa Tosta Kennel
Diamon Capa Tost Guappo Justo 2.a med excelletn i öppenklass. 21 deltagare i den klassen och endast 2st som fick Excellent
Chillan excellent i juniorklass. Rozzo bakom
Jag och Shelby
Rozzo nr. 3 i championklass Excellent. Bra jobbat! Och jag bakom igen.

Fick ett skoj meddelande av Tuula också . Jymy pappa till vår senaste kull behöver nu bara ett liknande 2:a pris i Finland för att kvala in till SM 2012!!