Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

lördag 14 januari 2012

Lupas Internationella championat är nu bekkräftat

från FCI!! Tjoho säger Rhino och Lupa och firar på Arlanda golfbana. Lupa kan numera kalla sig C.I.B Se Uch Est Uch Fin Uch Zican's A Heart of Gold!

My Dog 7-8 jan 2012

Året börjar minst sagt bra! Jag kom iväg till My Dog fast det inte alls var planerat. Lilo startade årets säsong med att bli BIR! Domare var Ivan Vasiljevic från Serbien. Som om inte det räckte tog hon en pallplats (2:a) direkt efter i Rallylydnad Avancerade klassen. På söndag vann Lilo championklassen och blev andren bästa tik med reserv-cacib. Sedan direkt på Rallytävlingen preces som dagen innan, den här gången helt utan förberedelse. Nu trodde man Lilo skulle vara lite seg, men nej hon hade tvärtom gått upp sig, men denna gång räckte inte poängen till.

Vårt resesällskap var Aloka och Binisen, hon fick Vg båda dagarna. Här är vi och tjyvtränar i Stora ringen.

Rhino fick följa med som sällskap. Det var första gången han var på en inomhusutställning. Han och kullsystern Bina skötte sig galant. Vi stannade kvar till em båda dagarna och passade på att träna lydnad i stökmiljö. Jag åker gärna tillbaka till My Dog, trots att jag blev irriterad på att det var sååå knökfullt första dagen, lite bättre på söndagen. Fin utställning och kul att man kan tävla i rally samtidigt, det gör vi nästa år.