Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

fredag 3 maj 2013

Helgens rekord prestationer :)

"Bina" får sitt välförtjänta 1:a pris i 1:an och pallplats 173 poäng på Fagersta BK på lördagen. Bina kommer inte  fortsätta tävla i 1:an utan  direkt gå till högre klasser som passar hetsporren bättre. Hejja Aloka och Binisen! Vi säger som Alokas tränare sa -Va ska du med en bordercollie till, du har ju Bina :) Lik pappa Jymy hon är på bilden förresten. 

Lilo och Carola började de också lördagen på Fagersta Bk med att tävla i  2:an och fick ett 2:a pris på 156p. Lilo nollade hoppet.... Attans. Men  det svarade de på att starta en gång till på eftermiddagen med ett 1:a pris och pallplats de också. Poängen minns jag inte. Lilo  är faster OCH moster till Binisen.

Sedan kom Lilo med en överraskning med att göra debut i agility! Felfritt och  plats 7 av 35!! Eftersom det var debut skulle Lilo mätas in. Men neeej hon blev inmätt som Large hund och måste nu mäta sig med de stoora hundarna. Ovant och högre än hon är van vid blev det. Hon älskar det här men det kommer bli svårt att mäta sig mot de stora hundarna för att plocka pinnar. I år har Lilo startat Rally Mästarklass med avancerat resultat, Lydnad klass 2 med 1:a pris, agility debut felfritt, blivit Lettisk champion. Carola vann även sin klass, tog pinne och blev uppflyttad med sin andra hund Tuff. Magdalena Berrwid har tagit bilderna.


På de här korten ser man Lilos fina förmåga till koncentration. Hon kan redan i ett moment ställa in sig på nästa utan att tappa det hon håller på med. Tror det spelar stor roll för att hon kan göra så mycket! Koncentrationen är såklart upptränad av hennes eminenta matte också :) Stort grattis! Vilka prestationer. Kommer väl aldrig i närheten av själv;)


Sedan har vi lilla söta Rozzo som alltid ser så blid ut. Han  gjorde Rally debut på lördagen  på Uppsala BK. Han fick 90 poäng, 10 poängs avdrag för matte. Strålande! Men jag visste att det skulle gå som en dans för den lilla sambarbetsvilliga pojken. Grattis Camilla!

Och jag då, som inte var och hejjade på någon. Vi var i Andalusien. Min kamera verkar ha säckat ihop:( Jag lyckas inte öveföra en enda bild från kameran, fastän jag har bytt både sladd och dator.