Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

Capa Tosta Breeder of American Staffordshire Terrier

onsdag 20 juli 2011

Lydnad!

Ha ha Terrierklubbens emblem, även på Sicilien.

SE VCH Capa Tosta Crack of Dawn


Syskonen

Nu har vi kommit hem från Italien och jag måste uppdatera bloggen en liten kortis. I Italien kom det jättetrevliga sms =) Camilla och Rozzo har gjort debut i tävlingslydnad klass 1 med 176 p och pallplats! 10p på helhetsintrycket, det ska man nog vara allra stoltast över om jag var Camilla faktiskt. "Rozzo" Se uch Fin uch Capa Tosta Not The Yellow Type är verkligen både en supertrevlig och arbetsam hund. Och tänk vad de utvecklats med varandra, Camilla kunde ju kanske kanske tänka sig att gå på en utställning kanske någongång när hon köpte honom....
Sedan har vi Carola som gjort debut med Lilo i Rallylydnad och dessutom gjort 3 godkända resultat som leder till en titel som heter RGD N. För de radarparet var det nog ganska enkelt, de har ju precis tagit ett LP i klass 1 tävlinglydnad. Rallylydnad är som en blandning av tävlingslydnad och Freestyle kankse man skulle kunna säga.
Rhino har varit hos Aloka som varit så snäll att ta hand om honom under vår vistelse på Sicilien. Stort Tack!! Idag har vi hämtat honom och lämnat den andra Rinosen eller Poppis som vi kallar honom. Lupa har bott hos en pensionär som hon själv och Tjabban stackarn har varit på pensionat helt själv.
Idag har vi varit i Gävle hos Aloka på ett härligt hundbad! Det är därifrån korten kommer.